Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FAPADOSAN KINYIT TATABÁNYÁN FŐTÉRI KÖNYVTÁR: ők írták, magukról!

jamvk-foteri-konyvtar.jpg

A könyvtár  2021. január 12-től ugyan korlátozott szolgáltatásokkal, de újra igénybe vehető, elindul a kölcsönzés. A megyei könyvtár fő téri épületében január 12-én 13.00 órától újra várják az olvasókat, az alábbi szolgáltatások lesznek elérhetők:

Könyvek visszavétele

Leadhatják a megyei könyvtár bármely tagkönyvtárából kikölcsönzött, zacskóba vagy papírtasakba csomagolt könyveiket. A könyvtári olvasójegy számával és az olvasók nevével ellátott könyvcsomagokat a könyvtár oldalsó bejáratánál, az Álmos vezér út felőli oldalon veszik át.

A könyvtár a vírushelyzetre és a korlátozott szolgáltatásokra való tekintettel nem számol fel semmilyen díjat a visszavétellel kapcsolatban, a fiókkönyvtárakból kikölcsönzött könyveket is díjmentesen adhatják le.

Könyvcsomagok összeállítása kérések alapján

Ugyanitt, lehet benyújtani személyesen írásban azokat a könyvigényeket, amiket ki szeretnének kölcsönözni. A listára az olvasó nevét, az olvasójegy számát, e-mail címet és a kért könyvek szerzőjét, címét kell ráírni.

E-mail-ben a konyvbox@jamk.hu e-mail címre várják a kéréseket, az olvasó nevének és az olvasójegy számának feltüntetésével. A kéréseket két munkanapon belül teljesítik. Akik megadják az e-mail címűket, azokat minden esetben választ küldenek arról, hogy a könyveket mikor lehet átvenni.

Kért könyvcsomagok átvétele

A könyvtár főbejáratánál – a Komáromi út felől – azokat az olvasókat várják, akik a már igényelt könyveket szeretnék átvenni. Erre csak az olvasójegyek felmutatása esetén lesz lehetőség.

Elérhető könyvtárak

A karantén időszak alatt csak a központi könyvtár nyújtja szolgáltatását keddtől péntekig 13.00 és 18.00 óra között. A fiókkönyvtárak a vírusvédelmi intézkedések végéig zárva tartanak. A fiókokból kikölcsönzött könyveket a központi könyvtárba lehet visszahozni. Kölcsönözni csak a központi könyvtár állományából lehet

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8216377848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása