Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TÉL TÁBORNOK JÖVŐ HÉTEN BEKÖSZÖNT: csizma, téli gumi, sál, sapka?

hoeses.jpg

Az előrejelzések szerint fokozatosan beköszönt a téli idő. Vasárnapra havazásra is számíthatunk.

Holnap reggelig többnyire erősen felhős vagy borult, párás, több helyen ködös időre számíthatunk, de szakadozások, átmeneti derült területek is valószínűek. Szórványosan, elsősorban keleten lehet kisebb eső, zápor. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban általában 0 és +5 fok között valószínű.

Hétfőn túlnyomóan borult időre készülhetünk, csak néhol lehet átmeneti elvékonyodás a felhőtakaróban. Délelőttig kissé csökken a csapadékhajlam, de délutántól ismét egyre többfelé ered el az eső a Dunától keletre. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű, délkeleten lesz a melegebb.

Kedden többnyire erősen felhős, párás, helyenként ködös idő lesz, de napközben átmenetileg kissé elvékonyodik a felhőzet. Eleinte keleten többfelé, majd egyre inkább csak északkeleten, estétől pedig délnyugaton, nyugaton várható eső, az Alpokalján havas eső, a hegyekben havazás is lehet. A nyugati, délnyugati szél több helyütt megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható.

Szerda: erősen felhős vagy borult lesz az ég, napközben szórványosan, hajnalban, este többfelé várható eső, északon, északnyugaton havas eső, a hegyekben havazás is lehet. Az élénk délkeleti szél délnyugatira fordul, és néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható.

Csütörtökre eleinte többnyire erősen felhős eget jeleznek előre, majd nyugat, délnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd északkeleten várható vegyes halmazállapotú csapadék; a Dunántúlon inkább havas eső, hó, keleten eső, havas eső, a hegyekben hó valószínű. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik, helyenként viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő várható. Napközben számottevő csapadék már nem valószínű. Az északnyugati, északi szél sokfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +1 és -5 fok között valószínű, de a havas, szélvédett tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -10 fok között alakul, de a havas helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

Vasárnap viszont már helyenként előfordulhat havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 10 és mínusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul – olvasható az OMSZ előrejelzésében.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3316370392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása