Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÉTVÉGÉN IS TESZTELIK A TATABÁNYAI JELENTKEZŐKET: iskolakezdésre készülnek

koronavirus-mintavetel-semmelweis-hu-kovacsattila.jpg

A január 4-i iskolakezdés előtt ismét sor került az iskolákban és az óvodákban dolgozók tesztelésére, aki jelentkezett rá. 

Szombaton és vasárnap az országban 99 kijelölt helyen vesznek mintákat azoktól, akik december 31-ig regisztrálták magukat. A tesztelési lehetőséget a szakképzési intézmények dolgozóira is kiterjesztették. Bár ezek az iskolák január 11-éig digitális munkarendben működnek, a szakmai gyakorlatok, konzultációk miatt lehetnek olyan oktatók, akik találkoznak diákokkal - számolt be a Telex.hu

A mentőszolgálat és a kormányhivatalok mintavételi pontjain zajlik a tesztelés, amelyeket jelentős részben orvostanhallgatók végeznek.

Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár december 29-én, kedden azt mondta: addig 7400 iskolai és óvodai dolgozó regisztrált a tesztelésre. A tesztelést azoknak javasolják, akik tüneteket vettek észre magukon, illetve a téli szünetben történt kontaktusok miatt szeretnének megbizonyosodni arról, hogy nem fertőzöttek.

Az óvodákat, általános iskolákat a téli szünetben takarították és fertőtlenítették.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6316369048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása