Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGREFORMÁLNÁD A TATABÁNYAIAK PARKOLÁSÁT? Most mutasd meg, és pénzt is kapsz érte!

birsagolas-tb-koskaroly_1.jpg

Parkolóőröket keres a tatabányai polgármesteri hivatal. Ha valaki elég erőt érez magában és eléggé elhivatott a parkolóőri, vagy bocsánat, a parkolási ellenőri hivatás iránt, itt a helye, jelentkezzen és mutassa meg, hogy meg tudja reformálni a tatabányaiak parkolási szokásait.

A munkakör betöltésének feltételei:

magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség, legalább középszintű szakképesítés, fizikai állóképesség.

Előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, a stressz- és konfliktustűrés, konfliktuskezelési képesség, és gyors helyzetfelismerő képesség,  jó kommunikációs képesség , valamint az OKJ-s parkolóőri szakképesítés. 

A jelentkezéshez  mellékelje részletes szakmai önéletrajzát, iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok fénymásolatát, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, vagy nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy sikeres pályázat esetén 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványát benyújtja. 

A parkolási ellenőr feladata a díjfizető parkolásra fenntartott területen a parkolások szabályszerűségének ellenőrzése, adatok rögzítése, pótdíj kiszabása.A munkavégzéséhez szükséges adatrögzítők eszközök, informatikai eszközök kezelése. 

Munkavégzés helye Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Városrendészeti Iroda, 2800 Tatabánya, Komáromi u. 63-65. 

A kezdő munkabér 225.000 Ft. Éves cafetéria juttatás bruttó 276.000 Ft. A munkaidő heti 40 óra, amely három havi munkaidőkeretben van meghatározva a havi beosztás alapján az alábbi műszakok váltakozásával. Reggeles műszak: 7:30-15:30 Délelőttös műszak: 8:30:16:30 Szombati műszak: 7:30-13:30 (Szombat után a hétfő pihenőnap.) Egész napos műszak: 7:30-16:30.

A jelentkezéseket elektronikus úton a jegyzo@ph.tatabanya.hu címre, postán, vagy személyesen az alábbi címre lehet benyújtani:

Dr Verhóczki Zita jegyző, Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2800 Tatabánya, Fő tér 6. A borítékra kérjük írja rá: „Jelentkezés parkolási ellenőr munkakörre 2 - 378 / 2020.” A jelentkezés benyújtásának határideje: 2021. január 31 A jelentkezések elbírálása folyamatos, határidő: 2021. február 28.

A fotó illusztráció

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116362894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása