Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TITKOS BÉRLAKÁS PÁLYÁZATOK TATABÁNYÁN: Mutyi miatt nem reklámozzák sehol?

sarberek-panelek.jpg

Piaci elven hasznosított bérlakásokra írt ki pályázatot a tatabányai önkormányzat illetékes bizottsága. 

Pályázatot nyújthat be az a nagykorú, Tatabányán lakóhellyel vagy munkahellyel rendelkező magyar állampolgár, aki nem rendelkezik lakástulajdonnal.

A pályázatok elbírálási határideje: 2021. február 28.

A bérleti szerződés határozott időre, de legfeljebb 10 évre köthető. Több pályázó esetén az nyer bérleti jogot, aki a bérleti díjnak a szerződéskötés időpontjában egy összegben történő megfizetését a legtöbb hónapra, azonban legalább 6 hónap, legfeljebb 12 hónap közötti időtartamra vállalja. A bérlő személyéről a Gazdasági, Lakásügyi és Turisztikai Bizottság dönt. A pályázatban megajánlott bérleti díjból három havi bérleti díjnak megfelelő összeg óvadékként kerül elkülönítésre. 

2020. december hónapban az alábbi 2 piaci elven hasznosított bérlakásra lehet pályázni: 

A pályázat benyújtása december 7-től december 21-ig lehetséges. A benyújtás helye: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Ingatlangazdálkodási Iroda Tatabánya, Fő tér 8. (1. emelet)

További részletes feltételeket EZEN A LINKEN találhatnak a pályázók!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy lakáspályázatot kizárólag a pályázati időszakon belül áll módunkban elfogadni, jelen esetben 2020. december 7-21. között. Hiánypótlásra december 23-ig (szerda) van lehetőség, ezt követően nincs rá lehetőség. 

A KIALAKULT JÁRVÁNHELYZET ÉS VESZÉLYHELYZET MIATT, MINDENKI EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN, A LAKÁSPÁLYÁZATOKAT ELSŐSORBAN POSTAI VAGY ELEKTRONIKUS ÚTON (E-MAIL) KÜLDJÉK BE, VAGY A FŐ TÉR 6. ÉS A FŐ TÉR 8. SZÁM ALATTI BEJÁRATOKNÁL ELHELYZETETT GYŰJTŐDOBOZOKBA DOBJÁK BE!

Végignéztük a különböző városi felületeket, és sehol nem találtunk az 1 darab kötelező hirdetményen kívül semmit a fentiekről!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4416334952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása