Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EGYMILLIÁRDOS FEJLESZTÉS TATABÁNYÁN! 440 milliót kapott hozzá a cég a kormánytól

aalbert-tatabanya-2-580x408.jpg

A fém-felületkezeléssel foglalkozó Aalberts Surface Treatment Kft. a kormány versenyképesség-növelő támogatási programjának segítségével egymilliárd forintot meghaladó beruházást hajt végre, melyhez 440 millió forint támogatást kapott - Puszta Ferenc, az Aalberts Surface Treatment Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a beruházást két ütemben valósítják meg. Elsőként a jelenlegi irodaépületbe is gépeket telepítenek, így 800-1000 négyzetméterrel nő az üzem termelő területe. Az irodának otthont adó új épületet a gyár melletti, saját tulajdonú telken építik fel.

A fejlesztés második ütemében egy új üzemcsarnok felépítésével további ezer négyzetméter termelő területet alakítanak ki. A két beruházás a gyár kapacitását tíz százalékot meghaladó mértékben bővíti.

A tatabányai telephelyen cinklamellás bevonattal, porfestéssel, nedveslakk-bevonatokkal látnak el fémalkatrészeket, autóipari tömegcikkektől speciális élelmiszeripari gépalkatrészekig. "A gyárat évente 50 millió alkatrész hagyja el, ebből a mennyiségből 30 millió darabot szó szerint kézbe kell venni a dolgozóknak" - ismertette az ügyvezető.

A különböző felületkezelések mellett mosással, szemcseszórással, koptatással, és utókezeléssel, valamint kisebb szerelési műveletekkel nyújt a cég komplex szolgáltatásokat.

A NAGYMÉRTÉKBEN AUTOMATIZÁLT BERENDEZÉSEK ÁLTAL KIBOCSÁTOTT TERMÉKEK MINŐSÉGELLENŐRZÉSÉT, KORRÓZIÓS TESZTJEIT A GYÁRON BELÜL KIALAKÍTOTT LABORATÓRIUMBAN VÉGZIK EL.

Az Aalberts Surface Treatment Kft. 115 embert foglalkoztat, éves nettó árbevétele 2018-ban 2,9 milliárd, 2019-ben 2,7 milliárd forint volt. Az árbevétel kétharmada belföldi értékesítésből, egyharmada exportból származik. A társaság idén a bevételek mintegy 30 százalékos csökkenésére számít, 2021-re tervezik elérni a 2019-es szintet.

(mti)

 

Fotó: Aalberts Surface Treatment Kft

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!





A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3716309722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása