Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KORLÁTOZÁSOK TATABÁNYÁN A T-SZOLNÁL: kérik, előtte szólj, mielőtt bemész!

futes.JPG

Érthető módon változtat ügyfélszolgálatának működési rendjén a helyi közszolgáltató cég.

Mindez kedden lép életbe, ugyanis a T-Szol Zrt. a koronavírus miatt november 17.-től a Központi ügyfélszolgálati irodában (Fő tér 18/E.) valamint a Síkvölgyi temető irodában (Síkvölgyi út, hrsz. 01009/12) a személyes ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalás után lesz lehetséges.

A foglalásra az alábbi elérhetőségeken kínálnak lehetőséget:

Központi ügyfélszolgálati irodánkban (Fő tér 18/E.)

–          online a www.tszol.hu/online-idopontfoglalas honlapcímen

–          telefonon a 34/600-700 számon nyitvatartási időben

Síkvölgyi temető irodánkban (Síkvölgyi út, hrsz. 01009/12)

–          telefonon a 34/302-295 és 34/309-166 számon nyitvatartási időben

Kérjük a kedves ügyfeleket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, az ügyfélszolgálat látogatása helyett továbbra is a nem személyes ügyintézési formákat válasszák (online fiók, telefon, e-mail vagy posta). Erről részletesebb tájékoztatás, az elérhetőségek megjelölésével a T-Szol oldalán olvasható.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5916285958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása