Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIÉR TITKOLJÁK, HÁNY ÓVODÁT ÉS ISKOLÁT ZÁRTAK BE? Levették a tájékoztató oldalról

fertotlenites.jpg

A koronavirus.gov.hu-n minden nap közölték az erre vonatkozó adatot, egy ideje azonban megszüntették ezt a gyakorlatot.

A közleményben továbbra is szerepel, hogy „a bölcsődék, az óvodák és az általános iskolák a 8. osztályig a megszokott rend szerint nyitva tartanak, a speciális intézményi védelmi intézkedéseket az igazgató határozza meg”, azonban a bezárt intézményekről közölt számokat már kihagyták.

Péntekig bezárólag az operatív törzs 208 óvodában és 37 általános iskolában rendelt el rendkívüli szünetet, 217 általános iskolai osztályban és 22 általános iskolában digitális tanrendet. Szerdán és csütörtökön még csak 133 óvodában és 24 általános iskolában volt rendkívüli szünet a koronavírus-járvány miatt, kedden pedig 109 óvoda tartott zárva, vagyis három nap alatt 99 óvoda zárt be, egy nap alatt pedig 75 a járványügyi intézkedések miatt.

A látványos növekedésre magyarázatot nem adtak, a továbbiakban pedig úgy tűnik, ez már nem is lesz mindig publikus adat-írja a 24.

Szerdától a középiskolákban (a nyolcadik osztály fölött) átálltak digitális oktatásra, az általános iskolákban azonban folytatódik a személyes oktatás, csak az operatív törzs rendelhet el egyedileg rendkívüli szünetet, vagy dönthet a digitális oktatás bevezetéséről. Az óvodák, valamint a bölcsődék szintén tovább működhetnek, ezekben az intézményekben is az operatív törzs dönthet a szünet elrendeléséről.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4816285512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása