Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

PAPÍRGYŰJTÉSSEL VÁGTÁK ÁT AZ IDŐS TATABÁNYAI NÉNIT: 1 milliónál is többel húzták le

becsengetes.jpg

Bíróság elé kerül az a nő és bandája, akik egy idős nénit fosztottak ki.

A nyomozás során még ismeretlenül maradt elkövetők 2018. augusztus 17-én délután megjelentek egy tatabányai lépcsőháznál, egyikük becsengetett az idős sértett lakásába. Az asszony beengedte őt, miután az ismeretlen nő azt mondta, hogy papírt gyűjt. A nő elterelte a sértett néni figyelmét, ezalatt a többi elkövető is bement a lakásba és a konyhából elvitték a sértett bankkártyáját, valamint 25.000.- forint készpénzt.

A most bíróság elékerült elsőrendű és a másodrendű vádlottak a bankkártyáról három nap alatt összesen 1.190.000.- forintot vettek fel.

Az ügyészség indítványozta, hogy amennyiben a vádlottak az ülésen a bűnösségüket beismerik, úgy az elsőrendű vádlottat a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre, a másodrendű vádlottat pedig 1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1116257084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása