Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FRISS, TATABÁNYAI MACSEB HÍRADÓ: ha szeretnél örökbe fogadni, mutatunk néhányat!

cica-kutya-orokbefogadas-tb1025-cimlap.jpg

A Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület célja, hogy minél több a Tatabányai Ebrendészeti Telepre leadott illetve az utcán befogott állatot gazdához juttasson. Bátran mondhatjuk, hogy nagyon fontos munkát végeznek Tatabányán és környékén. 

Sokan találkozunk azzal a problémával, hogy az állatok utcára vagy az erdőbe kerülnek, magukra hagyva, a gondatlan “gazdák” jóvoltából. Mi is szeretnénk abban segíteni, hogy minél több kutya és macska új, normális gazdára találjon, ezért minden héten bemutatunk olvasóinknak 2-2 kutyust és cicát.

Partnerünk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület, akiktől a képeken látható állatokról kaptunk információkat. A cikk végén található elérhetőségeken kapcsolatba léphetnek velük mindazok, akik szeretnének kutyusokat és/vagy cicusokat örökbe fogadni.

E heti kutyusaink közül először bemutatjuk Mázlit:

kutya-mazli-tb.jpg

Mázli kedves, 1 év körüli fiatalember. Az eddigi tapasztalatok szerint minden állattal kijön, és ami a legfontosabb, imádja a gyerekeket.

Másik mai kutyusunk Vénusz, aki nevéhez híven egy hölgyemény.

kutya-venusz-tb.jpg

Vénusz középkorú bulltípusú lánykutya. Amire felhívták a figyelmet, hogy más állatokkal nem kompatibilis. A közös élet a tapasztalatok szerint maximum egy kan kutyával működik, vele is akkor, ha nem domináns. Kisgyerek mellé nem ajánlott, mert testsúlya 35kg.

Ma is hoztunk kettő cicát, közülük új szereplő a telepen Abigél. Fiatal cicalány, aki 4 hónaposan várja szerető gazdáját.

cica-abigel-tb.jpg

Egyelőre másik cicuskánk Dorisz, még nem találta meg befogadó gazdáját. Doris egy felnőtt cica lány, kb. 2 éves.

cica-doris-tb.jpg

Akit a kutyusok érdekelnek kérjük hívja a 06706102208-as telefonszámot, ez a szám a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület száma és örökbefogadás ügyben hívható!  De meg lehet őket találni a Facebookon is: Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület vagy Tatabányai Ebrendészeti Telep Örökbefogadás oldalakon.

A telep hétfőtől-péntekig  látogatható, ha valaki örökbe szeretne fogadni egy állatot. Hétvégén is várják a kis kedvencek megmentőit, de mindenképp célszerű időpontot egyeztetni.

A telep címe: Tatabánya Bogáncs utca 3. (Ha így nem  találja a navigáció, akkor Vigadó utca)

A cicák örökbefogadása ügyében keresse Katit: a +36 30 884 2673 számon.

Nagyon szurkolunk, hogy minél több aranyos jószág gazdára és otthonra találjon. Ne felejtse, minden héten Kutya-macska örökbefogadási híradó a Boldogulj Tatabányán!

Fotók: Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9216257486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása