Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

EGY ÉVE VÁLASZTOTT TATABÁNYA! Értékeljünk együtt, Ön pedig szavazhat politikusainkról!

tb-varoshaza-alcsabika1119.jpg

Eltelt egy év a tavalyi önkormányzati választás óta, ami azért már egy belátható szakasz, ezért újra megkérdezzük a polgármester asszonyt és a tatabányai önkormányzati képviselőket, hogyan ítélik meg, mit sikerült tenniük a városlakók érdekében a választások óta, illetve milyen mérleget vonnának Tatabánya társadalmi és politikai életéből. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, mit szólnak a pártok képviselői Nagy Béla kilépéséhez az Összefogásból?

Fontos periódushoz érkeztünk, már nem mondhatják az épp hatalmon lévő politikusok, hogy kevés idő telt el, még nem tudtak igazán tenni semmit. Egy év alatt már jelentős intézkedéseket lehet hozni. Például átnézni az előző városvezetés által megkötött szerződéseket és hasonlók. Ezt is megkérdezzük Szücsné Posztovics Ilonától és az alpolgármesterektől, hogy állnak vele.

Arra kérjük a politikusokat, írják meg nekünk, milyen eredményekkel tudnak felmutatni saját körzetüket illetően, illetve a listán bejutott képviselők milyen ügyekben voltak aktívak az egy év alatt? Azt a kérdést is feltesszük, hogy milyen intézkedésükre a legbüszkébbek és mi okozott a legnagyobb bosszúságot nekik.

Ahogy a múltkor, külön “meginterjúvoljuk” a listán és külön a körzetből bejutott képviselőket is. Nagyon érdekes lesz látni, hogy az előző értélésükhöz képest, milyen eredményeket tudnak felmutatni. Vagy megvizsgálhatjuk azt is, melyik városrészben történt a legtöbb fejlesztés egy év alatt.

Mi már most szeretnénk tudni, hogy a városlakóknak mi a véleménye ugyanerről, amíg a politikusok nem kezdik el fényezni magukat,hiszen így lehet igazából megtudni, mi a valós helyzet. Ezért is várjuk majd olvasóink segítségét is, mondják el, akár nevesítve a véleményüket.

Ahogy várható volt, az előző körkérdés alkalmával nem minden politikus válaszolt kérdéseinkre, a Fidesz-frakció képviselői például  nem tartották fontosnak, hogy beszámoljanak az elvégzett munkáról, ahogy a rájuk tapadva mozgó Boda Bánk László képviselő sem. Mellettük Fekete Miklós Mszp-s alpolgármester is titokban szerette volna tartani munkáját és feladatait, annyit üzent, hogy nem kíván élni a lehetőséggel. 

Reméljük a mostani felmérésünk alkalmával több alázatot tanúsítanak a tatabányai polgárok felé és válaszolnak majd. Egy alpolgármestertől különösen otromba húzás, ha nem válaszol. Mondjuk a nem válasz is válasz, abból is leszűrhetik a maguk következtetéseit az itt élők.

Miután most már nem ismeretlenek a politikusok Önök előtt, ezért megkérjük olvasóinkat, hogy értékeljék az eddigi munkájukat a képviselőknek külön-külön, egy szavazat formájában:

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2816235366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása