Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI BUSZMEGÁLLÓBAN KÉSELŐ SUHANC KÉSELT, A JÁTSZÓTÉREN IS!

keses_1_0.jpg

Amint arról beszámoltunk, szerdán fényes nappal egy 19 éves férfi késelt a Győri úton, az egyik buszmegállóban. Aznap rövid idő elteltével el is fogták a tettest, akiről kiderült, hogy nemrég szintén Tatabányán az egyik játszótéren késelt és amiatt is eljárás alá vonták.

Időközben a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt elrendelte a fiatal férfinak a letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított szeptember 23-án délután a buszmegállójában kiabálni kezdett a sértettel, majd egy késsel, egy alkalommal hastájékon szúrta. A bántalmazás következtében a sértettnek hasi sérülése keletkezett, azonban a szúrás életveszélyes sérülést is eredményezhetett volna.

Az alkalmi munkából élő, csavargó életmódot folytató gyanúsítottal szemben 2020. évben elkövetett testi sértés miatt még két büntetőeljárás van folyamatban, legutóbbi esetben a férfi Tatabánya egyik játszóterén a délutáni órákban combon és a vádlin szúrt meg egy másik sértettet.

Az ügyészség indítványával egyezően a járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított letartóztatását egy hónap időtartamra elrendelte, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bűnismétlés, a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó tanúkat jogellenesen befolyásolná. (ügyészség)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116218142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása