Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Sokszínűségi politikánk

sokszinuseg-pixabay-com.jpg

Helyi, jelentős olvasottsággal rendelkező közéleti portálként a boldogabb jövő érdekében a sokszínűséget, egymást elfogadását, a vélemények tiszteletben tartását és az ezzel kapcsolatos kommunikációt a siker egyik kulcsának tartjuk. 

A Boldogulj Tatabányán portált üzemeltető Boldogulj Magyarországon Egyesület tagjai ezen értékek fontosságát hangsúlyozva kijelentjük, hogy szerzőinktől és a nálunk megjelenő tartalmakat elkészítőktől  megköveteljük, hogy az egyéni és a csoportok közötti különbségeket elismerjük, értékeljük, és mindannyiunk hasznára igyekszünk fordítani.

Modern világunk alapvető változásai - különösen a demográfiai és a kulturális változások, valamint az új jogi követelmények, így például az EU diszkrimináció-ellenes irányelvei és azok alkalmazása az EU tagországokban - szükségessé teszik, hogy készítsünk szervezetünk számára a sokszínűséget előtérbe helyező irányelvet. Ezt ugyanakkor lehetőségnek tekintjük arra, hogy a jövőben a lehető legjobban kezelhessük a különféle közéleti témákban hozzánk beérkező véleményeket, és azok kölcsönös elfogadását tartósan ösztönző környezetet hozzunk létre. 

A sokszínűség az emberek egyéni jellegét tükrözi. Az alapvető adottságok — nem, életkor, fogyatékosság, etnikai eredet és faj, vallási és szexuális beállítottság — kiemelt jelentősséggel bírnak gazdasági, demográfiai, jogi és/vagy kulturális szempontból egyaránt. Mi elismerjük ezen adottságok különleges jelentőségét és figyelembe vesszük ezeket munkánk során, és kifejezetten egy kiaknázandó lehetőségnek tekintjük.

Nem csupán arra törekszünk, hogy mi magunk ismerüjk el tudatosan ezeket az értékeket, hanem ennek a helyi társadalomban történő minél szélesebb körű elterjesztéséhez maximálisan igyekszünk hozzájárulni.

A különféle személyiségek, készségek és perspektívák kellő tisztelete a produktív együttműködés és mindennapi, munkával töltött életünk gazdagításának alapvető előfeltétele. A sokszínűséget, elfogulatlanságot és mások figyelembevételét folyamatainkba minél jobban beágyazzuk, ezáltal a sokszínűség is hozzájárul a sikereinkhez.

A Boldogulj Magyarországon Egyesület elkötelezte magát arra, hogy nem tűri sem a közvetlen, sem a közvetett diszkrimináció vagy zaklatás semmilyen formáját sem.  Ezért minden munkavállalónknak illetve megbízottunknak tartózkodnia kell minden olyan viselkedéstől, amely diszkriminatív vagy zaklató hatású lehet másokra nézve.

Ez az a Sokszínűségi Politika, amelyet elfogadunk és alkalmazunk.

kép: pixabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1016215644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása