Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FONTOS TILTAKOZÓ AKCIÓ TATÁN AZ ÖREG-TÓNÁL! Tatabányáról is menjenek a tóölelésre

tooleles1.jpg

Tóölelés lesz ma Tatán 15 órakor az Öreg-tónál. 

A szervezők szeretnék, ha minél többen elmennének az akcióra, akár Tatabányáról vagy a környező településekről, de messzebbről is várják a tóölelőlet. 

“Hozzatok  magatokkal 1,5-2 méter kék vagy zöld szalagokat, amelyek segítséget nyújtanak majd a védőtávolság betartásában, egyben színessé teszik a Tóölelés látványát! Ne felejtsd otthon a kék vagy zöld szalagot!

(Ha nincs szalagod, akkor majd felemelt karral mérd ki a melletted álló embertől a 1,5 méter védőtávolságot kérlek, de ez esetben is hozz valami kéket, vagy zöldet . Ez lehet  egy kék vagy zöld póló,  baseball sapi, egy kendő vagy sál  a nyakadban, de akár egy esernyő is, netán  egy törölköző vagy pléd a válladra vetve (jó lesz majd a pódiumbeszélgetésen ráülni is ) Itt a Te időd! Mutasd meg, hogy kiállsz a tatai Öreg tó partján, a tatai Öreg tó partjáért!”-írják a Facebookon.

Várják mindazon Civilek, Civil szervezetek, Öregdiákok, Diákönkormányzatok, Természetvédők, Műemlékvédők, Madártaniak, Zöldek, Barlangászok, Vízisport szerelmesek, és MINDENKI részvételét, aki úgy gondolja, szeretne részt venni a tatai Öreg-tó partjáért  tartott békés kiálláson.

Mi is írtunk róla. hogy nem is olyan régen tüntetést szervezett a tatai Öreg-tó partján a Stop Avalon! Tata nevű civil csoport, amely az azonos nevű Facebook-csoportban szerveződött a járvány idején a tópartra tervezett óriás luxusszálloda ellen, ami tönkretenné a környék egyedülálló természeti és épített környezetét. Ráadásul Orbán Viktor strómanja építené a 120 szobás szállodát.

A mai tóölelés is hasonlóan fontos és nagyszabású tiltakozás lesz.

Fotó: Stop Avalon! Tata / Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9116206752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása