Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HA FONTOS A SZABADSÁGOD: ma délután gyere Színház- és Filmművészeti Egyetem tüntetésére

free-szfe.jpg

#freeSzFE címmel szerveznek megmozdulást vasárnapra a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói, tiltakozásul a kormány egyetemet bedaráló intézkedései ellen.

Egy stafétaláncot fognak a tüntetők alkotni, amely több egyetemet is érint és amelynek célja kézről kézre eljuttatni az Egyetem saját Chartáját az Országházba.

A szervezők vasárnap, azaz ma 15 órára várják a támogatókat hat különböző csomópontnál, amerre a stafétalánc elhalad:

  • Szentkirályi utca – az SZFE és a PPKE JÁK szomszédos épületei
  • Vas utca – az SZFE épülete
  • Astoria – az ELTE BTK épülete
  • Mikszáth tér – a KRE BTK épülete
  • Fővám tér – a BCE épülete
  • Lánchíd pesti hídfő – MTA épülete

Azt kérik, hogy a Parlament épülete előtt senki se gyülekezzen, oda fog elérni a lánc. Azt ígérik, hogy a forgalmat a demonstráció nem fogja akadályozni, a lánc a járdán és a lezárt rakparton jön létre, a gyalogátkelőhelyeket a tömeg rendeltetésszerűen használja majd.

Nyomatékosan kérnek mindenkit, hogy az eseményen maszkot és kesztyűt viseljen, a távolságot tartsa. (24.hu)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1616191854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása