Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÓRIÁSI T-BUSZ "AKCIÓ": Szeptemberben ingyen utazhatsz és visszaválthatod a bérleted is

t-busz-ingyenesszept-6-15ig.jpg

Megkönnyítendő a régi és az új rendelkezések közötti átmenetet és az adminisztráció lebonyolítását, előremutató rendelkezéssel állt elő a tatabányai adófizetők vállalata, a T-Busz.

Ismeretes, hogy az idei évtől az ingyenes bérlet támogatásra jogosultak köre kibővült – a 6-15 év közötti, tatabányai bejelentett lakóhellyel és tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok kapnak ezentúl térítésmentesen bérletet a helyi tömegközlekedésre.

Miután még nem kezdődött el az iskola, és utána is kell némi idő az adminisztráció lebonyolításához, ezért a Társaság a tatabányai lakcímmel rendelkező, helyi intézménybe járó, ezt diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással igazoló 15 év alatti diákok számára ingyenes utazást biztosít járatain, október 5-ig!

Aki már megvásárolta bérletet, az a T-Busz a pénztáraiban nyitvatartási időben visszaválthatja.

Ennyivel is könnyebb az iskolakezdés.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6616182396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása