Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MI VÉDI A TATABÁNYAI POLITIKUST A KORONAVÍRUSTÓL? Vagy simán tesznek a szabályokra?

kozgyules_2.jpg

A (tatabányai) politikusoknak biztosan nem árt a koronavírus. 

Ahogy nézegettem a különböző helyi politikai cikkeket, valamint a helyi politikusok Facebook-oldalain a fotókat, arra jöttem rá, hogy a tatabányai politikusok azt gondolják, egyébként pártprefernciától függetlenül, hogy járvány ide, járvány oda, rajtuk bizony nem fog a koronavírus. Lehet itt több beteg, határzár, düböröghet a második hullám a spájzban, ők állják a sarat. 

Ugyanis mindenhol azt láthatjuk, kezdve a vadgazdálkodási szakmai egyeztető fórumtól a városi közgyűlésen (ott még magyarázható a beszéddel) és a Bánki-Péch átadóján át, egészen a Tatabánya Sportjáért Díj átadójáig, hogy a politikusok és környezetük kevés alkalommal viselnek maszkot például. 

Jó, tudjuk, vannak olyan konteók is, hogy az egész vírus egy konteó, és igazából nem is létezik, csak a Marsról lejött békaemberek hitetik el velünk, és chipet ültetnek az agyunkba, mindenesetre azt kőkeményen elvárná az ember a politikai élet szereplőitől, hogy mutassanak már példát a nekünk, az istenadta népnek. Annak a népnek, akik közül sokan sokkal okosabban, felelősségteljesebben viselkednek, mint ők valaha is viselkedtek.

Különösen fontos lenne példát mutatni Tatabánya városvezetőinek, legyen az a Fidesz vagy az Összefogás embere, ugye. A fideszeseknek azért is ajánlott, mert a kormányban tagjai közül páran már megkapták, tehát a miniszterelnök aurája nem taszítja a Covid-ot, mint azt gondolhatták szegények. De a másik oldalnak is megsúgjuk, nagy botorság lenne Gyurcsánytól várni a koronavírus elleni védelmet. Szóval ezekben a vészterhes időkben, ha ilyeneket látnak a polgárok, akkor mindenki lazábban fogja kezelni a védekezés szabályait.

 Fotó: Facebook/ Szücsné Posztovics Ilona

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1216182012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása