Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

10 MILLIÓBA FÁJT BEREZNAI A TATABÁNYAIAKNAK! Ennyibe került az autóhasználata

bereznaicsaba-youtube-com.jpg

Sokakat érdeklő kérdés, de eddig nem kaptunk rá választ, hogy mennyibe is került a “saját” sofőrrel közlekedő Bereznai Csaba alpolgármester a tatabányai adófizetőknek.

Talán néhányan emlékeznek rá, hogy egyik képviselőnk - Nagy Béla - idén januárban kérdésként megfogalmazta, amikor a jegyzőkönyvek tanulsága szerint 

“Adatokat kér arra vonatkozóan, hogy mennyibe került Bereznai Csaba képviselő úr alpolgármesteri időszakában a gépkocsi használat Tata és Tatabánya között.”

Erre vonatkozóan nem tettek közzé publikus választ, azonban nemrég Varga György közérdekű adatkikéréssel fordult Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, amelyre válaszul  megküldték részére a kért információkat.

Ezek a 2014-2019-es időszakban Bereznai Csaba részére biztosított gépjármű költségeit tartalmazzák, amely

TÖBB, MINT 10 MILLIÓ FORINTBA FÁJT A TATABÁNYAI ADÓFIZETŐKNEK.

Nézzük ezt részleteiben, és álljanak itt a hivatal kimutatásai:

Az adatok a 2014-2019. évekre vonatkoznak és a Bereznai Csaba részére biztosított, Tatabánya MJV tulajdonában álló gépjármű költségeit tartalmazzák, részletezve az alkalmazott gépjárművezető, valamint a gépjármű használat költségeit.

A vizsgált időszakban két darab gépjármű segítségével történt az alpolgármesteri feladatok ellátása, mindkettő Skoda Octavia típusú gépjármű volt. Ugyan az adatok kiadásánál külön-külön adták meg a költségeket, mi természetesen összesítjük. Fontos látni, milyen költségeket, és mi módon számolták bele, amikor az adatokat kiadták.

  • a futásteljesítmény vonatkozásában: 60 % hivatali indok, 40 % alpolgármesteri indok.
  • a gumicsere költségek kiszámítása a jelenlegi díjak figyelembe vételével történt, tekintettel az évekre visszamenő számlakigyűjtés időigényére, illetve a tétel nagyságrendjére.
  • az érintett gépkocsivezető adott évekre vonatkozó túlóra kifizetéseit szükséges az adatigényléshez figyelembe venni, mert azok felmerülése szinte kizárólag az alpolgármesteri szállításhoz kapcsolódnak

Ezek után álljanak itt az eredeti dokumentum, amelyen részletezik az adatokat, és

AMIBŐL LÁTSZIK, HOGY A 2014. 01. 01. ÉS 2019. 10 13. KÖZÖTTI KÖLTSÉG:  10.311.809 FT

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2316177532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása