Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VAN KÖZE A FORRÁS RÁDIÓNAK, TATABÁNYÁT LEJÁRATÓ CIKKEKHEZ? Fekete Miklós alpolgi válaszol

illyesroland-nyaridavid.png

Interpellációk sora következik jövő héten a közgyűlésen, amelyek közül jónéhány színtiszta politikai vitát fog generálni, előreláthatóan.

Az egyik ilyen interpellációt Frankné Farkas Gabriella jegyzi, akinek Fekete Miklós alpolgármester fog válaszolni. A téma a Turul Médiához köthető, a várossal kapcsolatos szerinte lejárató és hazug tartalmak kérdése.

A képviselőasszony arra kíváncsi, hogy a tatabányai adófizetők pénzéből is működő, a TKTV-ben is szolgáltatásokat végző Turul Média kft újságíróihoz köthetők-e fenti tartalmak. (Azt mondjuk mi tesszük hozzá, nincs tudomásunk róla, hogy indítottak-e ilyen típusú eljárást, valóban problémásak-e az írások)

Aki nem ismerné, vagy már kevésbé emlékszik rá, a történet röviden: 

Az egyik Facebook oldalon jelent meg egy kép, miszerint a Forrás Rádióban is dolgozó egyik műsorvezető fiókjából származhatnak olyan lejárató anyagok, amelyeket Nyári Dávid álnév alatt írták. A Városunk Tatabánya weboldalának tulajdonosa a rádiót is jegyző Turul Média kft. A cikk szerzőjeként hivatkozott álnévre irányítva a kurzort teljes pompájában megjelent a valószínűsíthetően valós szerző: Illyés Roland, Forrás Rádiós műsorvezető, és TKTV-s szerkesztő-műsorvezető.

illyesroland-kommentben-lejaratocikkekre-tbfityesz-fboldal.jpg

A megszólított Illyés Roland, a Forrás Rádió és a TKTV műsorvezető-szerkesztője kommentelt a bejegyzés alá, amely szerint a lejáratásokat nem ő írta, gyanúja szerint volt profilját alakíthatták át. 

Mondjuk azóta nem jött hír, hogy a fiatalember milyen intézkedéseket tett és eljárásokat indított, így azt gondolhatjuk nem mondott igazat, vagy saját kollégái élhettek vissza Illyés Roland profiljával.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9216173664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása