Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A KODÁLY-TÉRIEK MEDDIG TŰRIK A RANDALÍROZÁST? Saját kezükbe veszik a sorsuk?

kodalyterruimli.jpg

Megint ment a balhé Tatabánya szívében a Kodály-tér környékén, ordibálás, verekedés, egy helyi Rambo padokat tépett ki a földből, a “szokásos” ügymenet. 

A környéken lakók hétvégén sokszor nem alszanak, kora este meg inkább le se mennek a ház elé, nehogy pórul járjanak. A rendőrök kijönnek, igazoltatnak, jó esetben bevisznek egy mihasznát, aztán elmennek és minden folytatódik tovább. Mindenki tehetetlen. Ráadásul már nemcsak a Kodály-térnél áll a bál, épp most írtunk róla, hogy Kertvárosban meg lövöldözés volt, ami egyébként a Kodály tériek előtt sem ismeretlen. Itt is elő szokott fordulni, hogy előkerülnek a gázpisztolyok, ugyebár.

“Sajnos ez a hétvége sem telik nyugalomban! Az Ifjúság utca Kodály iskola közti területre éjszaka több alkalommal kellett hívni a rendőrséget, különböző garázda magatartások miatt! Egyre tűrhetetlenebb, hogy sok száz ember nem tud nyugodtan pihenni, mert néhány magáról megfeledkezett totál részeg fiatal végig üvölti az éjszakát, padokat tép ki a földből, szeméttel, cigarettacsikkel halmozza el a környéket!(...) Lassan elérkezik az idő, amikor a környéken élők maguk veszik kezükbe a probléma megoldását, és akkor majd mutogathatnak egymásra azok, akiknek a feladata lett volna megtalálni a megoldást! Egyet tehetek indítványozom a "Biztonsági pont" soron kívüli kialakítását, mert tűrhetetlen az az álláspont, hogy mit, miért nem lehet megvalósítani, ki, miért nem tudja ellátni a feladatát!”-akadt ki Nagy Béla önkormányzati képviselő a Facebookon. 

kodalyrumli2.jpg

A legutóbb általa felvetett Biztonsági pont jó megoldásnak tűnik pont ezért, amire reméljük minél gyorsabban pozitívan reagálnak a hivatalban is. Más megoldásról egyébként sem hallottunk. 

Azt viszont tényleg nem kellene megvárni, amikor a környékbeliek már nem bírják tovább, és a saját kezükbe veszik a probléma megoldását. Akkor könnyen elszabadulhat a pokol.

Fotó: Facebook/ Nagy Béla

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5116164984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása