Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TOVÁBBRA IS KAMPÓ AZ 500 FŐSNÉL NAGYOBB RENDEZVÉNYEKNEK! Garázskoncertek jöhetnek

koncert.jpg

Augusztus 15-e után sem lehet nagykoncerteket tartani, viszont garázskoncerteket igen, ha Brüsszel beleegyezik, béremelést kaphatnak a postások.

A mai kormányinfón közölték, az operatív törzs véleménye alapján a kormány úgy ítéli meg, a szabályváltoztatás kockázatos lenne. A cél, hogy szeptember 1-el el tudják kezdeni a tanévet az iskolákban.

A zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó szabályokat augusztus 15 után továbbra is fenntartják. 

A zenészek garázskoncerteket tarthatnak, a felvételeket közzéteszik - így segítenének a zenésztársadalmon (a cigányzenészeknek külön keretet különítenek el.)  Az egészre  5,2 milliárdos támogatást kapnak, a Magyar Turisztikai Ügynökség bonyolítja le a programokat.

A Magyar Postánál csak akkor lehet béremelés, ha az Európai Bizottság ehhez hozzájárul, ezért a kormány levélben fordul az Európai Bizottsághoz, hogy engedélyezze a béreemelést Ha Brüsszel jóváhagyja, emelnek.

 A fotó illusztrácó

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1016086626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása