Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ITT A MAI TATABÁNYAI VÁROSÜZEMELTETÉS PROPAGANDA VIDEÓJA! A Fidesz is csettintene

komaromiut-tb-elhanyagolt.jpg

Ezt mi fényképeztük ma, itt a nemrég telepített növényzet gondozásának eredményét lehet tanulmányozniuk az érdeklődőknek, a Komáromin.

Bevalljuk a városházi propagandisták mindig meg tudnak lepni, ha önfényezésről van szó.

Azt gondoltuk, hogy az előző kommunikációt barkácsoló stáb távozásával ez a műfaj is vesztett népszerűségéből, a mostaniak inkább a valóság bemutatására nagyobb hangsúlyt fektetnek. És akkor közzétették tegnap ez a “remek” videót, amely a tatabányai városüzemeltetést hivatott fényezni.

viragok-foterentb-tbfboldala.jpg

Mi a részünkről két, nagyjából 200 méterre a forgatási helyszíntől szeretnénk ezeket a derék munkát végző propagandistákat szembesíteni.

utpadka-nincstakaritva-elodvezertb.jpg

Ez már évek óta meghaladja a városüzemeltetés képességeit, csak az évek óta hozott színvonalat szemlélteti.

Mondjuk tanulságos néhány kommentet idézni, amit a videó alá írtak a tatabányaiak:

“Mielőtt elájúlnátok az öntömjénezéstől, kérlek ,vegyetek erőt magatokon,és járjátok körbe a fűnyírás utáni állapotokat,mi több, a szemétszállítók által a helyszínen kiszórt és magára hagyott hulladékhalmokat is....”

“Próbáljon valaki végigmenni a Bányász-körtértől a Baros Gábor utcán... A járdára belógó hatalmas gaztól és bokroktól nem lehet ott közlekedni, főleg nem babakocsival. Az úttestre kényszerülnek a gyalogosok... Az már nem Tatabánya?”

Vajon a Főtéren kívülre is kiterjed a városüzemeltetés működési területe?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8816032414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása