Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BENCSIK LESZAVAZTA A TATABÁNYAI VASÚTÁLLOMÁST! Miniszteri biztos lett belőle

bencsik-janos-orban-viktor-pestibulvar-hu.jpg

Miniszterelnöki biztos lett Bencsik János, jól jön egy kis miniszteri biztosi fizetés-kiegészítés. 

Ha rosszmájúak lennénk, itt a válasz arra, hogy miért szavazta le a tatabányai vasútállomás felújítását pár nappal ezelőtt. Neki a járműgyártást kell ösztönöznie, abban meg versenytárs a vasút. Mondjuk kerestük Bencsik János közösségi oldalán illetve a helyi fideszes oldalakon, reméljük nem azért nem tették ki, mert ők is szégyellik, csupán feledékenyek az oldalak üzemeltetői. Vagy még a képviselő tud róla?

A Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztost nevezett ki a miniszterelnök. A csütörtökön megjelent Hivatalos Értesítő tartalmaz egy erre vonatkozó  miniszterelnöki utasítást. Ennek értelmében Bencsik Jánost 2020. július 1. napjától a  Tatai-medence kiemelt járműipari térség összehangolt fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztossá nevezi ki Orbán Viktor.

A feladatairól nem túl bőbeszédűen azt írja az értesítő:

A miniszterelnöki biztos

  1. a) részt vesz a Térség fejlesztésére vonatkozó koncepció kidolgozásában és végrehajtásában, valamint
  2. b) ellátja a Térséghez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó fejlesztési források terhére támogatott projektek megvalósításával összefüggő koordinációs feladatokat.

Tevékenységét a miniszterelnök irányítja, és államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra jogosult - ez egyébként nem rossz pénz, ráadásul idén 35 százalékkal emelkedett is az államtitkári fizetés.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9815979740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása