Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÁTÓL VADONATÚJ SZOLGÁLTATÁS A TATABÁNYAI INTERSPARBAN! Ilyen még nem volt

interspar-ujranyitas01.jpg

Drive-In átvétellel Tatabányán az Intersparban.

Az üzletlánc helyi üzletében mától, július 2-ától már a webshopon keresztül is lehet vásárolni és az összekészített termékeket személyes átvétellel haza vinni. A modern és kényelmes szolgáltatás ugyanazt a széles árukínálatot, ugyanazon az áron biztosítja, mintha bemenne az  INTERSPAR-ba.

A cég előzetes kutatásai szerint nálunk kimagasló igény mutatkozik erre a szolgáltatásra. A megyeszékhely hipermarket üzletének 2018-as újjáépítésénél már ezt is figyelembe vették, úgy alakították ki a helyszínt. Az  idén nyáron induló új szolgáltatása tíz munkatárssal kezdi meg működését” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

drive_in_atvetel_tb-interspar.jpg

A tatabányai hipermarketben személyes áruházi átvételt biztosító új Drive-In szolgáltatás során a vásárlók heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 10 órától 20 óráig, szombaton pedig 10 órától 18 óráig kétórás idősávokban vehetik át az online leadott rendelést. A személyes átvétel 150 forint költséggel jár, míg 25 000 forint feletti rendelés esetén a szolgáltatás ingyenes.

Fontos újdonság, hogy Tatabányán válik elérhető elsőként a SPAR online shop égisze alatt az úgynevezett aznapi áruátvétel: amennyiben a vásárló délelőtt 10 óráig leadja megrendelését, akkor még aznap, 14 óra után át is veheti azt.

Az online shop széles kínálatában minden termék szerepel, ami kapható egy INTERSPAR hipermarketben is, és azzal azonos árakon szerezhető be a mintegy 20 ezer árucikk. A szolgáltatás bármilyen platformon elérhető, éppúgy fut okostelefonon és tablet eszközökön, mint asztali számítógépeken.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7315978960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása