Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BEREZNAI TANÁCSOT AD TATABÁNYA VADDISZNÓI ÜGYÉBEN! Szerinte egy tanulmány megoldaná

bereznai-vaddiszno.jpg

Megy a riogatás a vaddisznókkal kapcsolatban Tatabányán: a helyi fideszes média mindent megtesz azért, hogy az emberek azt érezzék, már a spájzban dobolnak mérges lábaikkal a malacok. Készen arra, hogy mindenkit eltiporjanak. 

Igen, a probléma valós, a vaddisznók lejárnak az erdőből élelemért, nemrég mi is írtunk róla. És persze arról is, hogy más városokban, sőt más országokban is gondot jelent ez a probléma, amit egyelőre nem sikerült megnyugtatóan kezelni senkinek.

Sőt a szakemberek azt mondják, egyelőre nincs megoldás. 

Megjegyeznénk, az előző városvezetés ezt nyilván jól tudta, hiába röfögnek most Bereznaiék, hogy eljött a disznó-apokalipszis. Nem tetszik nekik, hogy a Vértesi Erdő Zrt. kiadványát osztogatja az önkormányzat a polgároknak, hogyan viselkedjenek, ha malacokkal találkoznak. 

Valóban nem tűnik hatalmas dolognak, de megteszik, amíg nem találnak jobb megoldást. Tudjuk, a volt alpolgármester simán elvárná, hogy a szakemberek tanuljanak meg gyorsan disznóul és beszéljék rá a derék kocákat, hogy húzzanak el a városból.

Egyébkén Bereznai képviselő úr szerint egy tanulmánynak kellene készülnie a dologról, méghozzá szakértők bevonásával. Legalábbis erről született döntés tavaly, de a tanulmány sehol. Érdekes, hogy a kiadványt fikázzák, de egy tanulmány majd kiűzi a vaddisznókat Tatabányáról.

Mondjuk derék malacaink legalább bejárnak a városba, nem úgy, mint az újvárosi képviselő a körzetébe.

Röff.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6915970214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása