Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYA, IFJÚSÁG ÚTI BERMUDA-HÁROMSZÖG: Itt őszinték az emberek?

ifjusagut-tb-bokorbavizel_foldonfekszik.jpg

Olvasónknak sikerült megmutatnia kicsi gyermekének, a képen látható vasárnap délutáni idillt az Ifjúság úton.

Valószínűleg nem volt már energiája a bokorban dolgát végző fazonnak megfelelő helyet keresni a testéből kilépő folyékony salakanyagnak, ezért ott helyben megszabadult tőle. Nyilván nem a képen látható zöld nevű szórakozóhelyről érkezett - amit azzal lehet bizonyítani vaslogikánk szerint, hogy akkor nyilván azon a helyen hagyott volna.

ifjusagut-tb-foldonfekszik0621.jpg

Ennek a fénykép beküldője szemtanúja volt, nem sokkal az autója mögé tette “tiszteletét” a képen látható lény. Persze ő még legalább állt a lábán, ellentétben a dohánybolt oldalát fekve támasztó csávóval. A másik már láthatóan kiütötte magát, szerencsére nem a dohánybolt falát.

Ja, hogy mindezek ma dèlután fél 4-kor kerültek lencsevégre, amihez még a beküldő annyit fűzött hozzá, hogy pár méterrel odèbb is piált két részeg.

A helyzetnek megfelelően, “jókedvűen, vidáman” sètált az apuka, 3 èves gyerekével.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5115905582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása