Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TEGNAP ÓTA, TATABÁNYÁN TESZTELIK AZ IDŐSOTTHONOKAT! A szociális szférát is szűrik 

teszteles-idosek-koronavirus-infostart-hu.jpg

Mostanra talált meghallgatásra, hogy teszteljék a szociális ellátásban érintetteket illetve az idősebb tatabányai polgárokat. A polgármester Facebook oldalán jelentette be, hogy tesztelik az idősotthonok dolgozóit illetve a járványügyi ellátásban jobban érintett szociális területen tevékenykedőket.

A folyamat az Önkormányzat, a Szent Borbála Kórház és a Becton Dickinson együttműködésével valósul meg. A hivatalban számba vették azokat az ellátási területeket, amelyeknél a dolgozók és ellátottak fokozottan ki vannak téve a megfertőződés veszélyének, és amely területen a vírus elterjedése komoly válsághelyzetet okozhat.

Ezért döntött a polgármester úgy, hogy elsőként az Egyesített Szociális Intézmények szociális gondozóinak és a bentlakásos intézményekben élőkkel közvetlenül érintkezőknek a tesztelése kezdődött meg. Pénteken 47 főtől vettek mintát. A tesztelést folytatják a karanténos ellátásban és a 70 éven felüliek ellátásában résztvevőkkel.

kép: illusztráció / infostart.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115807574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása