Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BÖNGÉSZHETIK A TATABÁNYAIAK, JÁR-E NEKIK AZ 500 EZER FORINT! Itt a hivatalos lista 

eudolgi.jpg

Tegnap jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely véglegesen szabályozza járvánnyal kapcsolatosan nyújtott többletmunkájuk elismeréseként az egészségügyi és egészségügyben dolgozókat érintő egyszeri rendkívüli juttatásról.

Arra fontos felhívni a figyelmet, hogy a munkáltatónak kérni kell, illetve 2020. június 19. napjáig kérelmen benyújtani.

A rendkívüli juttatás összege az eddig beharangozott bruttó 500 000 forint, amelyet mindenki csak egyszer kaphat meg, de például minden részmunkaidős is megkapja.

Taxatíve felsorolják a rendeletben, hogy kik jogosultak a rendkívüli juttatásra. Többek között az alábbi helyeken dolgozók:

  1. a) fekvő-, illetve járóbeteg-szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató, 
  2. b) egynapos sebészeti ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató, 
  3. c) laboratóriumi ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató, 
  4. d) művesekezelést végző szolgáltató, e) betegszállítást végző szolgáltató, 
  5. f) az Országos Mentőszolgálat, 
  6. g) az Országos Vérellátó Szolgálat

Természetesen ennél bővebb a lista, olvasható formátumban közzétette a Portfólió a teljes listát.

Munkaviszony tekintetében annak a feltételnek kell teljesülnie, hogy az  egészségügyi vagy egészségügyben dolgozó a munkáltatójánál 2020. április 1-jén és az  igénylés kezdetének időpontjában is jogviszonyban álljon. Ha valaki időközben elhalálozott, akkor is jár a hozzátartozóknak a juttatás.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3815807948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása