Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MINDÖSSZE 2 ÚJ FERTŐZÖTT TATABÁNYÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Reméljük tartósan csökken a számuk

terkep0529-koronavirus.jpg

Mára 2 új fertőzött került Komárom-Esztergom megyében a statisztikákba, ami azt jelenti, hogy talán csökkenő pályára áll nálunk is az új esetek száma. Az eddigi magas számok azért vetettek fel komoly kérdéseket, mert mindenhol máshol csökkent folyamatosan a fertőzöttek száma.

A ma reggeli hivatalos adatok szerint Komárom-Esztergom megyében a tegnapi 250 koronavírusos beteggel szemben 252 fertőzöttet regisztráltak. 

Országosan 3841 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 25 új beteget regisztráltak és összesen 28-an mentek haza gyógyultan, szóval nem túl izmos a tempó, ahogy csökken a fertőzés nagysága. 

A szomszédos megyék közül Győr-Moson-Sopron (84), Veszprém (65) megyében nem regisztráltak egyetlen új fertőzöttet sem. Sőt, még a vidéki éllovas Fejér megyében is csupán egyetlen új fertőzöttet találtak, Pest megyében viszont most 6-ot.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1829 - 11 új) illetve Pest megyében (547) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (370) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Komárom-Esztergom, illetve Zala (252) megyében van, ahol tegnap 1 új fertőzöttet mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzött Vas (17), illetve Békés (11) megyékben került regisztrálásra, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6015727842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása