Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELFÜGGESZTETT KÉRTEK A DÜHÖNGŐ TATABÁNYAI FÉRFIRA! A gyerek előtt is verte az élettársát

csaladon-beluli-eroszak.jpg

A Tatabányai Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a tatabányai férfival szemben, aki rendszeresen – egyszer kiskorú gyermeke előtt – verte az  élettársát.

A vádirat szerint a vádlott és élettársa négy kiskorú gyermeket nevelt együtt a tatabányai lakóházban. A férfi és nő kapcsolata 2017. évtől megromlott a férfi rendszeres italozása, féltékenysége és dühkitörése miatt, ezért hetente veszekedtek.  A veszekedések során az ittas férfi 3-4 alkalommal az élettársát ököllel megütötte, emiatt a sértettnek arcsérülése keletkezett, azonban orvosnál nem járt. Az utolsó, 2018. január végi, illetve február eleji bántalmazás során a férfi ököllel többször úgy megütötte a sértettet, hogy a nő az ágyra esett. A sértettet ért bántalmazás alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A veszekedésnek és az édesanyja bántalmazásának szemtanúja volt az egyik kiskorú gyermek, így a férfi magatartása az erkölcsi, érzelmi fejlődését veszélyeztette.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615728144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása