Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

2020 MAGYAR POLITIKAI SZÍNVONALA: Gyurcsány kiscicája küzd Orbán uborkájával

gyurcsan-orbanuborkaja.jpg

Szánalomba fulladó politikai “évforduló” volt tegnap, hű tükörképe a jelenlegi magyar politikai színvonalnak.

Tegnap volt 14 éves az őszödi beszéd, aminek szállóigévé vált egyes mondatait már az iskolában is kívülről fújják a nagyobb gyerekek. “Hazudtunk reggel, éjjel meg este…”, hogy a kevésbé durvábbakat elkerüljük. 

Régebbi korokban háborúk meg hasonlók kerültek be a történelemkönyvekbe, nekünk, többek között, ez a beszéd maradt, amit azóta számtalanszor próbált már átkeretezni az ellenzék, hogy elvegyék a drámai élét, sikertelenül. 

Mindenesetre azóta Gyurcsány az egyik legvitatottabb szereplő kis országunk politikai életében. És bizony azon el lehet gondolkodni - ajánlnám a politikusoknak is - hogyan lehet, hogy látványos bukása és pokolra szállása után, Gyurcsány ismét az ellenzéki politika erősembere. 

Pláne úgy, hogy láthatóan ő is erősen el tudja kalibrálni magát. Például, amikor macskasimogatós képet rak fel magáról híres beszéde évfordulóján. Hűha. 

A DK elnökének ez lehet a válasza az őszödi beszéd 14. évfordulóját övező kormányzati megemlékezéssorozatra. „Ha az anyacica elmegy egy-két napra, akkor Feri kénytelen ezt is megoldani. Reggel munka előtt, délben két meeting közt, este munka után etetem a kiscicákat:) #gyurcsany #europaimagyarok” -írja a 444.

És igen, mi is feltehetjük a kérdést, tényleg itt tartunk, ez a politikai taktika és marketing csúcsa, a macskasimogatás? Azon csodálkozunk, hogy nem szaladt valaki gyorsan pszichológusért, hogy baj van a Ferivel. Ez legalább olyan gáz, mint amikor menekülteket fogadott be a házába, nyilván színtiszta önzésből, nyilván nem volt benne semmi politikai haszonszerzés. Vagy amikor dj-ként nyomta valami szórakozóhelyen, hát ami nagyon ciki, vérciki. És akkor most meg ez, ami után már  el sem csodálkozik az ember, mintha nem akarnák leváltani Orbán Viktort. Még annak ellenére sem, hogy az ő kovászos uborkás meg egyéb képei ugyanolyan gázosak egyéként. Ha tényleg itt tart az úgynevezett élvonalbeli politizálás és annak profi kommunikációja az ellenzék oldaláról, akkor tényleg megérett a világ a pusztulásra, ahogy a mondás tartja.

Talán jó tenne a választóknak, ha minden pártnak lenne egy őszödi beszéde, ami kiszivárog. De még ezt sem tudják normálisan elmondani az embereknek.

És akkor itt van a nyakunkon a 2022-es választás!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4315719794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása