Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI BANKOLÓK! MA ÉS KEDDEN TÖBB BANK AKADOZIK! Kitartás, ha pénzezni akarsz

erste-bank.jpg

Ma az Erste és a Gránit bankok ügyfelei számítsanak fennakadásokra, a szolgáltatások kiesésére, kedden pedig az Unicredit és megint csak a Gránit bankolói figyeljenek - foglalta össze azenpenzem.hu.

Az Erste Banknál május 24. vasárnap déltől majdnem éjfélig ütemezett karbantartást végeznek, ami a bank digitális szolgáltatásainak működését befolyásolhatja. Lefordítva a banki megfogalmazást: ma 11:30-től egészen 23 óráig akadozhat a bank rendszere.

Az Unicredit szolgáltatásai közül május 26-án (kedden) 22:00-tól 23:30-ig több is nem, vagy csak korlátozottan áll majd rendelkezésére, ez várhatóan a mobilbankot és a netbankot érinti. A pénzintézet javasolja, hogy tervezett pénzügyi tranzakcióit mindenki a karbantartás előtti vagy utáni időszakra időzítse

A Gránit Bank ügyfelei ma és kedden érzékelhetnek fennakadást. Vasárnap délelőtt 7 és 10 óra között a netbank és az ügyfélterminál mellett a bankkártyás sms-ekkel is lehet gond. Kedd hajnalban (éjfél utántól reggel ötig) a netbank és az ügyfélterminál akadozhat.

 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6315714508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása