Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BEREZNAI ÖNÁLLÓ ÉLETRE NEVELI A TATABÁNYAIAKAT! A Szőlőhegyiek már megtanulták

bereznaicsaba-szolohegy-cimlap.jpg

A Tatabánya Szőlőhegyen lakók kénytelenek maguk megoldani a problémáikat, mert nincs, aki intézkedne helyettük. Ilyen a közvilágítás és az utak aszfaltozásának kérdése is. 

Pedig van nekik egy rutinos önkormányzati képviselőjük, nem is akárki, hanem Bereznai Csaba volt alpolgármester. Aki, mint sok más kollégája, láthatatlan embert játszik. Az ott lakók elmondása szerint, nem nagyon látták kint a képviselő urat. Ki tudja, lehet sokan már meg sem ismernék Csabát! Bár az is lehet, hogy ott van ő, csak nem látják, neki is van egy láthatatlanná tévő köpenye, abban járja az utcákat. Persze, az is elképzelhető, hogy a varázsköpeny ereje ráment a szemére és azért nem látja a problémákat, amiket gyorsan meg kellene oldani. 

A Szőlőhegyen élők így nem tudtak mit tenni, úgy ahogy gondolták, megoldották a közvilágítást maguknak, hogy ne törjék lábukat a sötétben este. De az út aszfaltozását is elintézték. 

Még a végén annyira belejönnek, hogy képviselő sem kell nekik, képviselik maguk majd az érdekeiket. Ha már az őket érintő fejlesztésekről sem kérdezik meg őket, de még a városi muskátliosztásból is kimaradnak, mert nem szól nekik a kutya sem. 

Szóval kaland ott az élet!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115693508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása