Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NO PARA?! A vírustól május 4-én nyugodtan érettségizhetsz, 3-án túl esünk a nehezén

bardos.jpg

Szerintünk már Orbán Viktor élvezi a nép hülyítését, legalábbis nem tudjuk másra vélni a mai történéseket.

Müller Cecília a mai délelőtti, Operatív törzsi tájékoztatón azt mondta, hogy egyelőre emelkedik a járványgörbe Magyarországon.

Nagy vihar kavart az elmúlt 2 napban mind a diákok, mind a tanárok körében, hogy csütörtöki döntésével a kormány, az eredeti időpontban rendezné meg az írásbeli érettségi vizsgákat. Ekkor még az merült fel, sikerül úgy tartani a járványgörbét, egy későbbi dátumnál következzen be a tetőzés. A jelenlegi szabályok szerint az iskolai vizsgáknál nem lehet a távolságtartást betartani, ami miatt március közepe óta zárva a diákok előtt a suli.

Közben például az egyik tiltakozó érdekvédő szervezetet simán leterroristázta az oktatási ügyekért felelős Maruzsa államtitkár, amikor azok meg akarták az érettségi lebonyolítását a mostani feltételekkel akadályozni. 

És akkor ma, Orbán Viktor a saját közösségi oldalán kiposztolt, aktuális megtekintős videójában elsüti, hogy május 3-án várható a járvány tetőzése Magyarországon.

Tessék mondani, most akkor ezt az elvileg fontos embert - aki a mostani járvány esetén, az oktatási ügyek atyaúristene - nem hívták meg a szakértői találkozóra, vagy direkt nézette Orbán hülyének a szerencsétlent? 

Vagy ezután már csodatévő Viktoros videókat fognak posztolni? 

Orbán Viktor ma, az ajkai kórházban készített videóján, csakúgy mellékesen nyögte be, hogy szakértők május 3-át mondták neki, akkor lesz a koronavírus-járvány csúcspontja. (Vagyis a következő nap reggelétől nyugodtan mehet mindenki érettségizni. szerk.megj)

Szóval akkor az állítólagos szakértői véleményekkel összecsengve, a járvány 4-én és az azt követő napokban, a valószínűsíthető csúcs körül fogja a statisztikai eredményeket produkálni, az érettségi vizsgákat éppen a legkritikusabb napokban - a tervek szerint két héten keresztül - szerették volna megtartani.És a személyes jelenlét előírás mindenkinek, aki vizsgázni akar. 

Mondjuk azon nem leszünk meglepve, ha egyszerűen rájöttek, hogy elszúrták, és így akarnak arcvesztés nélkül visszakozni.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4215624634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása