Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÖN ORBÁN VIKTOR A TATABÁNYAI KÓRHÁZBA: Lehet, hogy Szücsnének is megígéri a vasútállomást?

szent_borbi_korhaz_tb.jpg

Azért feltételezzük, hogy hozzánk is eljön, és mond valami biztatót, mert most sorba látogatja a járványügyi kórházakat, és ugyebár a Szent Borbála is az.

Most már biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnöknek kellett volna játszania a Mátrix-filmekben az Orákulum nevű mindent (is) tudó szereplőt, a mai “kinyilatkoztatása” is ezt erősíti, de nagyon.

A posztkommunista Fidesz irányítója példát véve a régi vezérekről, intézményeket látogat egyfolytában, ha kell, ha nem.  Az egyik kórházban tett látogatása alkalmával azt találta mondani, hogy május harmadikán fog tetőzni a vírus az országban. Valami hatalmas tudás birtokában lehet, hogyha így napra pontosan meg tudta mondani, nem másodika, nem negyedike: harmadika oszt kész! Szóval emberek, kitartás, legyeket nagyon megnyugodva, mindjárt tetőzik az egész járvány, utána meg jöhet a gyors kilábalás, és nyár végére már mindenki boldog lesz.

Már nagyon várjuk, hogy Tatabányára is leugorjon, hiszen a Szent Borbála is járványkórház, és milyen szép lenne, ha nálunk meg azt jelentené be, hogy megépül a vasútállomás, most már tényleg. Vagy azt, hogy személyesen vette fel a kapcsolatot a vírussal és meggyőzte róla, hogy hagyja békén a rendes magyar embereket, akik munkaalapúak a lábujjuktól a fejük búbjáig.

De a kommunista orákulum még azt is elmondta, hogy a kórházi ágyak felszabadítása ma még csak egy főpróba, a legrosszabb lehetőség főpróbája. Majd hozzátette hozzátette: ha a legrosszabb következne be, a magyar kórházaknak akkor is biztosítaniuk kell az ellátást minden koronavírusos beteg számára. Mindenki nyugodtan aludhat, mindenkinek, aki beteg lett, lesz helye.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3415624336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása