Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A KORONAVÍRUS MÉG ALIG ÉRKEZETT MEG TATABÁNYÁRA! Ha kell, itt tudsz segítséget kérni

varoshazatb-indafoto-hu_1.jpg

Tatabánya városa segítséget nyújt a 70 év fölötti lakosoknak, amennyiben ezt igénylik. 

Napi egy adag étellel, bevásárlással, gyógyszer kiváltással segítik az erre rászorulókat.

Ezen kívül fontos, hogy az önkéntes felajánlásokról, a 70 éven felüli tatabányai ellátásának segítéséről, illetve a gyermekétkeztetés biztosításáról is találhatók információk a város által elhelyezett közterületi plakátokon. 

Működik egy callcenter, ahol hétköznapokon 8.00-16.00 óra között hívhatóak az alábbi számok, ahol segítséget kérhetsz az önkormányzattól:

  • 80/277-250
  • 34/515-714
  • és 34/515-715

Ezek azok a telefonok, ahol a hivatal munkatársai várják a hetven éven felüli, segítségre szoruló tatabányaiak hívását.

A fentiek mellett természetesen önkéntesek jelentkezését is várják az időseknek nyújtott szolgáltatások segítéséhez, amelyre az onkentes@ph.tatabanya.hu e-mail címen, vagy tatabanya.hu a honlap "Járványinfo" menüpontban jelentkezhetsz.

Amennyiben a koronavírus elleni védekezéshez és az idősek, karanténban élők, rászorultak ellátásához adományt szeretne valaki felajánlani, azt pedig a következő számlaszámra tudja megtenni:

11740009-15384481-08800000 (OTP Bank, Tatabánya MJV Önkormányzata)

További információkat találsz ezen a linken!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615605912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása