Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TOTÁLIS LEZÁRÁSOK TATABÁNYÁN! Zárva a Turul, a Vértes Pláza, és összes külső kerékpárút

turulkornyeke-zarva.jpg

Járványügyi szigorításokról rendelkezett Tatabányán Szücsné Posztovics Ilona polgármester. 

A Magyar Kormány ma határozatlan időre meghosszabbította a kijárási korlátozást, a polgármestereknek külön jogosítványt adott hétfő 24 óráig, a húsvét idejére, hogy saját településükön további szigorító szabályokat alkossanak.

Úgy fogalmazott a városvezető, hogy nagy a csábítás, hogy a családdal és a barátainkkal találkozzunk, kirándulni menjünk, de most arra kér bennünket,, maradjanak otthon.

A járvány megfékezése érdekében a hosszú hétvégére, péntektől hétfő éjfélig a következő intézkedésekről szeretném tájékoztatni Önöket:

  •  A Turulhoz vezető Panoráma utcát „megállni tilos” jelzéssel látjuk el, így nem javasoljuk, hogy az ingatlantulajdonosok túl mások gépjárművel megközelítsék. A Turul Emlékmű parkolóját lezárjuk, ezért kérem Önöket, hogy ne hajtsanak be a Panoráma utcába, ne látogassák az emlékművet.
  •  A Csónakázó-tavat a húsvéti hétvégére körbekerítjük, ezért kérjük Önöket, kerüljék el a tó környékét.
  •  A kerékpárutakat (Tata-Vértesszőlős-Tatabánya, Oroszlány-Környe-Tatabánya) a szomszédos településekkel együtt lezárjuk.
  • Az óvárosi Liget, a Május 1 park ebben az időszakban nem látogatható, a kerítéssel körbekerített parkokat a hosszú hétvégére lezárjuk.
  • Szombaton a Vértes Centerben kizárólag a drogéria marad nyitva, a biztonsági szolgálat gondoskodik róla, hogy a vásárlás befejezése után senki ne tartózkodjon az épületben.
  • A tatabányai Konzum piaca nem nyit ki a következő négy napon.
  • A lezárt játszótereken megrongálódott, leesett jelzőszalagokat megerősítjük, a korlátozás betartását fokozottan fogjuk ellenőrizni.
  • A köztéri bútorokat, padokat, a parkok bejáratait és a népszerű kirándulóhelyek környékét figyelmeztető jelzésekkel látjuk el.

A szabályok betartatása érdekében szorosan Tatabánya vezetői együttműködnek a rendőrséggel, a honvédséggel és a közterület-felügyelet munkatársaival.

Vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk és cselekedjünk felelősen.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615601670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása