Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TÉBÁNYAIAK NYUGODJANAK MEG A KORONAVÍRUS MIATT! Megtekintős vezetőnk nekünk is van

orban-lehajol-homersekletmeres.jpg

Orbán Viktor megtekintette a sátoraljaújhelyi börtönben a maszkgyártást - adta hírül az elvileg koronavírus járvánnyal kapcsolatosan létrehozott kormányzati portál

Azt írják, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szombaton látogatást tett a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtönben, ahol a koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges maszkokat gyártanak a fogvatartottak.

 A Facebookon közzétett videóban az látható, hogy az előzetes bejelentés nélkül érkező miniszterelnököt fogadják a büntetés-végrehajtási intézményben, ahol belépés előtt megmérték a testhőmérsékletét, majd arról tájékoztatták őt, hogy Kínából érkezett a maszkokat gyártó gép, amelyen 0-24 órában végzik a munkát. 

A kormányfőt végigkalauzolták a műhelyben, és elmondták neki, hogy a gép 2,8 millió darab maszkot tud gyártani egy hónap alatt. Távozásakor Orbán Viktor is magával vitt egy maszkot - fejeződik be a - nem is tudjuk micsoda. Talán olyan igazi, talpnyalói tudósítás.

Tessék mondani, ettől megijed a vírus, vagy többet termelnek a rabok? Vagy valakinek könnyítést ígért, ha több maszkot varrt?

Bevalljuk, hogy nem tudjuk eldönteni, a fenti hírrel a koronavírust tájékoztatták, hogy jön a Viktor?

Ez a megtekintős műfaj talán diktatúrákban elfogadható, de nem egy magát demokratikusnak tartó országban.

(kép: Orbán Viktor Facebook oldala)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115592934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása