Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TAJTRÉSZEG UKRÁN TATABÁNYAI AKCIÓJA: Az őrt megharapta és dohányzóasztallal verte volna

garazdasag.jpg

Olcsón megúszta a garázda a tettét.

A részeg vádlott tegnapelőtt hajnalban megjelent egy tatabányai munkásszálló portáján és előzetes szóváltást követően rátámadt a biztonsági őrre, belerúgott a portásfülke ajtajába, majd a wc ajtóba. A sértett kitessékelte a férfit a szállóról és próbálta volna felhívni a rendőrséget, de a vádlott visszament és szó nélkül rárontott a mellékhelyiségben. A dulakodás során a földre kerültek, a sértett telefonjának kijelzője megrongálódott. 

A vádlott látszólag megnyugodott, ezért az őr elengedte és kiment a mellékhelyiségből, a vádlott pedig elindult utána és leült az őrpulttal szemben egy kanapéra. A szálló portása ismét a rendőröket próbálta értesíteni, amikor azt vette észre, hogy a vádlott a kanapé előtt elhelyezett dohányzóasztalt felemeli és azzal próbálja őt fejbeütni. Az ütés elől sikerült elhajolnia és a lendülettől a földre került részeg ukránra esett. 

Az őrnek annyira sikerült megnyugtatnia a vádlottat, hogy az felment az emeletre, a sértett pedig értesítette a rendőrséget.

A vádlott a dulakodás során többször megütötte, fejberúgta és megharapta a sértettet, aminek következtében a férfi koponya zúzódást, arczúzódást és a karján felületes hámsérülést szenvedett. A rongálással a férfi közel 70.000.- forint kárt is okozott.

A mai tárgyaláson a Tatabányai Járásbíróság az ukrán állampolgárságú férfit - a veszélyhelyzetre való tekintettel távmeghallgatás útján - testi sértés bűntette, rongálás vétsége és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt 1 év 6 hónap - 3 évre felfüggesztett- börtönbüntetésre ítélte és 3 évre kiutasította Magyarország területéről.

Az ítélet jogerős.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115564612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása