Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FELLÉLEGEZHETNEK TATABÁNYA BELVÁROSÁBAN! Törölték idénre a Gerecse 50-et

gerecse2020-atrak2021re.png

Talán nem kell a mostani napokban senkinek indokolni, hogy miért következett be az esemény törlése, de egy rutinos stábhoz illően tegnap előtt ezt hivatalosan is bejelentették a Gerecse 50 szervezői, közösségi oldalukon.

A jelenlegi járványügyi helyzetben, nagy tömegeket megmozdító rendezvényként már az első korlátozások érintették a Gerecse50 teljesítménytúrát. A vészhelyzet bejelentésekor sugallt hónapokra történő berendezkedés egyértelművé tette, hogy egyhamar nem lehet az eseményt megrendezni.  

A szervezők rögtön elkezdték feltérképezni a lehetőségeket, amelynek komoly korlátot szabott az a tény, hogy a korlátozások határozatlan időre szólnak jelen pillanatban. A lehetőségek számbavétele után a stáb úgy döntött, hogy a XXXIX. Gerecse50 jövő áprilisban kerül megszervezésre. A pontos dátum 2021. április 17.

A nevezésekkel kapcsolatban amit tudni kell:

* aki rendelkezett érvényes nevezéssel a 2020. évi túrára, annak a jegye automatikusan átkerül a 2021. évi Gerecse50-re

* abban az esetben, ha ezzel a lehetőséggel nem szeretnétek élni, akkor a nevezési rendszerben lévő nevezési átadás funkcióval át lehet adni más túrázónak

Szóval, egyelőre nem lehet mást tenni, mint várni, hogy ez a rémes időszak elmúljon és minden visszatérjen a régi kerékvágásba.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr915541266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása