Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÉRJÜK FEL A TATABÁNYAI KORONAVÍRUS-HELYZETET! Mi utánajárunk, ha Ön beküldi

koronavirus-2.jpg

Hihetetlen gyorsasággal emelkedik a koronavírussal fertőzött betegek száma az országban, ma reggel már 58 igazolt fertőzöttről tudunk, és ez a szám az előzetes információk szerint napról napra drasztikusan emelkedni fog. 

A központi tájékoztatás szerint is a járvány második szakaszához érkeztünk, amikor az egyedi fertőzések után már megkezdődött a vírus közösségi terjedése, amely azt jelenti, hogy már nem lehet minden fertőzöttről pontosan megmondani, hogy kitől kapta a fertőzést.

Ráadásul még mindig nem teszik nyilvánossá a járvánnyal kapcsolatos területi eloszlási adatokat, amelyek miatt sokszor mindenféle rémhírek kapnak szárnyra.

Eddig Tatabányán egy koronavírusos betegről van tudomásunk, de már elkezdtek különböző pletykák terjedni a városban más megbetegedésekről is, amiket természetesen nem igazolt senki, és adott esetben semmi alapjuk sincs. Fontos, hogy elkerüljük a pánikot vagy rosszabb esetben az áldozathibáztatást, ezért arra teszünk kísérletet, hogy korrekt információk lássanak napvilágot.

Szeretnénk arra kérni olvasóinkat, hogy akinek tudomása van Tatabányán újabb fertőzésről, vagy arról, hol vannak karanténban az emberek, és ezt dokumentálni tudja, írjon nekünk. Vállaljuk, hogy minden esetben utánajárunk az eseteknek, felvesszük a kapcsolatot a megfelelő szervekkel, és mihamarabbi tájékoztatást kérünk tőlük, majd azt megosztjuk önökkel, természetesen mindenki személyiségi jogai szem előtt tartva.

A hiteles tájékoztatás nagyon fontos ezekben az időkben, a minél nagyobb pánik megelőzése érdekében.

Vigyázzunk és figyeljünk egymásra!

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5715532688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása