Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TEGYÜK TISZTÁBA! Mennyit vitt a tatabányai Mikulás a Schmidt-John-Bereznai triónak

bereznai-schmidt-john-penzekkel.jpg

Eddig valamiért senki nem verte nagydobra, hogy mennyibe került a tatabányai adófizetőknek az előző városvezetés lelépése.

A napokban ennek az ügynek a végére is pontot tehettünk, ugyanis közérdekű adatigénylés kapcsán kiderült, hogy mekkora zsákkal ment Schmidt Csabáékhoz és a többi leváltott városvezetőhöz a Mikulás.

Később ez a kérdés előkerült a közgyűlésen is, ahol szegény, munkamániás politikusok úgy adták elő, hogy ők a közérdekében, szinte feládozták magukat, ők egy hősök. Éjt-nappallá téve dolgoztak a tatabányaiakért

Visszatérve az adatok kiadásához, Dr. Malomsok István jegyző számszerűsítette a kifizetett összegeket, amelyek magukban foglalták a végkielégítés, szabadságmegváltás és egyéb illetmény összegét, amelyek a következők voltak:

Schmidt Csaba ex-polgármester részére összesen: NETTÓ 4,8 MILLIÓT

havi illetmény + végkielégítés: 2.453.805,-Ft

szabadságmegváltás:   2.382.564,-Ft

John Katalin ex-alpolgármester részére összesen: NETTÓ 4,2 MILLIÓT

havi illetmény + végkielégítés: 1.859.010,-Ft

szabadságmegváltás:   2.363.232,-Ft

Bereznai Csaba ex-alpolgármester részére összesen: NETTÓ 4,9 MILLIÓT

havi illetmény + végkielégítés: 1.760.686,-Ft

szabadságmegváltás:   3.164.654,-Ft 

Így kicsivel könnyebb volt megvenni a karácsonyi ajándékokat is. Önök szerint?         

Azt mondjuk nem értjük, hogy miért kellett ehhez közérdekű adatkikérés, hogy megtudjuk ezeket a számokat?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8115523016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása