Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁT KEDDTŐL ELLEPIK AZ ÉTELFUTÁROK? Tatán házhoz viszik a gyerekek kajáját

pizzafutar-kerekparral-24-hu.jpg

Hétfőtől bizonytalan ideig nincs iskola, ami nem csak az oktatásban, hanem a gyermekek étkezésében is megoldandó feladatot jelent.

Egyelőre még nem közöltek semmilyen információt Tatabányán, hogy miként fogják az iskolások, illetve a nagy valószínűséggel bezáró az óvodások étkezését megoldani, ezért megnéztük, hogy ezt a szomszédban hogyan képzelik el. 

A néhány kilométerre lévő Tatán a városvezetők döntöttek az iskolai gyermekfelügyeletről, illetve az étkeztetésről nemrég.

Március 16-tól (hétfőtől) minden tatai általános iskolában lehetőséget biztosítanak a gyerekek felügyeletére abban az esetben, ha a szülők ezt semmilyen formában nem tudják megoldani. 

Ezen a napon, a tatai általános iskolákban a közétkeztetést még helyben biztosítják. 

Március 17. keddtől minden előzetes, eddig leadott étkeztetési igényt aktualizálni kell, tehát mindazoknak a szülőknek, akik gyermekük felügyeletét vagy étkeztetését nem tudják otthonról biztosítani, étkeztetési (csak ebéd) igényüket újra le kell adniuk március 16. hétfő reggel 9 óráig. 

A gyermekétkeztetés március 17-től kétféle módon zajlik:

- az iskolákban, a március 16. reggel 9 óráig leadott megrendelések alapján azok számára, akiknek az otthoni felügyelete nem biztosított,

- vagy házhozszállítással, hétköznapokon 11 és 13 óra között. A házhozszállítás kizárólag a szeptemberi iskolai beiratkozásnál megadott lakcímre történik!

A korábbi étkezési befizetések jóváírásra kerülnek, akik keddtől nem igényelnek étkezést, azoknak törölni kell a megrendelésüket.

A középiskolásokra már nem marad energiája a Michl vezette önkormányzat, ott csak a hátrányos helyzetűek számára biztosítanak étkeztetést, de azt külön kérni kell.

fotó: illusztráció / 24.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2515521144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása