Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

PÁR NAPRA BEZÁR A GRUNDFOS TATABÁNYÁN A KORONAVÍRUS MIATT: Fontos intézkedéseket készítenek elő

grundfps.jpg

A Grundfos további elővigyázatossági intézkedéseket vezetett be annak érdekében, hogy megóvja alkalmazottai egészségét.

A nemzeti és a helyi hatóságokkal folyamatosan egyeztetve gyárainkban az alábbi elővigyázatossági intézkedéseket hozták

Az összes európai Grundfos gyárban magasabb veszélyességi kategóriához tartozó intézkedéseket vezettek be, ennek érdekében az összes európai gyárat leállították március 13-16. között.

Ilyen intézkedés például a műszakok szétválasztása és a vállalati étkezési rend átalakítása.

Munkavállalóiknak folyamatos tájékoztatást nyújtanak majd az életbe lépett rendelkezésekről és azok esetleges változásairól- írja a cég a Facebookon.

Fotó: Facebook/ Grundfos

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2615519532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása