Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NAGY BÉLA NEKIMENT JOHN KATALINNAK! A tatabányai náci szimpatizáns ügyében

abrahambarnabas-nagybela-johnkatalin.jpg

Nagy Béla önkormányzati képviselő nyílt levelet írt John Katalin fideszes képviselőnek, hogy tiltakozzon a náci szimpatizáns Ábrahám Barnabás ügyében, és kezdeményezze Ábrahám eltávolítását az oktatási és kulturális bizottságból. 

Ábrahám Barnabás egy náci karlendítős fénykép alapján “bukott le” nem is olyan régen, de a szélsőjobboldali szimpátiájáról itt írtunk hosszabban. A felvétel a Mi Hazánk Ifjainak veszprémi találkozóján készült, ami a résztvevők mögött a falra kiragasztott pártlogós matricák alapján több volt puszta baráti találkozónál.

Az ügy már nem újkeletű, de a két hónappal ezelőtti közgyűlésen annyira szíven ütötte a párttársa elleni tiltakozás Boda Bánk Mi hazánk-os képviselőt, hogy kis híján elsírta magát a testületi ülésen.

“Miután egy korábbi közgyűlésen az "Összefogás frakció" nevében Hoffer Dávid képviselőtársam már ismertette véleményünket Ábrahám Barnabás személyével kapcsolatban, aminek csupán kommunistázás, népi ellenőrzés, III/II tiszt hisztizés lett a következménye, itt az idő, hogy újra jelezzük ezt a tűrhetetlen állapotot! Mielőtt ez a maroknyi csoportosulás megpróbálja túlkiabálni a város lakosságát, ismét elmondom, hogy 12 képviselőjelöltjük összesen 1104 szavazatot kapott az 55 ezer választásra jogosulttól, már mint azoktól, akik elmentek szavazni! Mindezek után a Fidesz-KDNP frakció egyfolytában lesi, hogyan tud Boda Bánk kedvére tenni, az egy szem szavazatért, hogy kiegyenlítse a szavazati arányokat!” -írja az önkormányzati képviselő. Majd így folytatja:

 “No de jöjjön a levél és böngészni való mellékletei! Nyílt levél John Katalin Képviselő Asszony részére! Tisztelt Képviselő Asszony! Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlésén, és különböző fórumokon, már előzetesen elhatárolódott, és tiltakozott Fekete Miklós alpolgármester " Kommunizmus áldozatainak emléknapja" alkalmából mondott megemlékezésével kapcsolatban, a megemlékező személye miatt! Itt a tiltakozások ideje! Gondolom ezek után nem okoz gondot az Ön és frakciója számára, hogy tiltakozzon, és kezdeményezze a "Mi hazánk mozgalom" külsős tagjának Ábrahám Barnabás-nak a Közgyűlés Oktatási és Kulturális Bizottsága tagjának bizottságból történő visszahívását!

Persze Nagy Béla és a tatabányai emberek sem számíthatnak elhatárolódásra a fideszes képvielő(k)től, hiszen szükségük van Boda együttműködésére, és még ha szégyellik is magukat miatta, akkor sem fognak lépni az ügyben, sajnos a közélet már tényleg csak hatalomtechnikáról és a bizniszről szól Tatabányán is.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr115496146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása