Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOPPÁ, MÉG A T-BUSZ SOFŐR TÁMADÓJA FENYEGETŐZIK! Kiderült, nem volt szomjas

t-busz-belso-t-busz-hu.jpg

Amint arról beszámoltunk, előzetes szóváltást követően megütötte egy férfi az egyik helyi járatú autóbusz vezetőjét. 

A sofőr le akarta szállítani V. Tamást a buszról, ő azonban hőbörgött és utána a buszvezetőt bántalmazta. Az eset után rövid idővel, a közelben elfogták a 40 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Általában eddig tart a sztori, de most Tamás kissé nehezményezte, hogy nagyobb nyilvánosságot kapott az ügye.

Üzenetekkel kezdett bombázni bennünket, hogy szedjük le a cikket, mert ő nem adott engedélyt, hogy akárcsak a keresztnevét is leírjuk, mit képzelünk mi. Rögtön feljelentéssel fenyegetett bennünket, szerinte amíg gyanúsított, addig ehhez nincs jogunk. Különben is szerinte a buszsofőr rasszista volt (magyarul cigányozott) és ezen kívül arra hivatkozva nem engedte felszállni, hogy nincs váltópénze.

Arról mondjuk egy szót sem szólt, hogy miért ütötte meg a sofőrt.

Ezek után telefonon megkérdeztük az ügyről a Tatabányai Rendőrség szóvivőjét, aki elmondta, hogy az eset után kb. 1 órával fogták el a gyanúsítottat és az akkor elvégzett véralkohol-vizsgálat szerint elég ittas volt V.Tamás, ugyanis eredménye 0,84 ezrelék volt.

Talán egy kicsit hamarabb kellett volna gondolkodni!

kép: illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2015486638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása