Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKAPTÁK TOMIT A T-BUSZ DÜHÖNGŐ BIKÁJÁT! Ő támadta meg Tatabányán a buszsofőrt

t-busz-altalanos-eleje-rendszamsatirozva.jpg

A zsaruk elkaptak egy buszsofőrt bántalmazó férfit Tatabányán.

Az eset még tegnap történt, ahogy arról beszámoltunk, a rendőrség ma tett közzé az esetről leírást. A jelenlegi információk szerint előzetes szóváltást követően ütötte meg egy férfi az egyik helyi járatú autóbusz vezetőjét. Amint kiderült, a sofőr le akarta szállítani V. Tamást a buszról, ő azonban ennek nem tett eleget, hanem vitatkozni kezdett vele, majd miután ezzel nem elégedett meg, a buszvezetőt bántalmazta. 

Az eset után, mint aki jól végezte dolgát, leszállt az autóbuszról és távozott. A sofőr azonnal bejelentést tett a rendőrségen, ahonna a yard emberei néhány percen belül a helyszínre érkeztek, és a közelben elfogták a 40 éves férfit.

V. Tamást előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615485554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása