Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MAJDNEM SZÍVSEBÉSZ HÁZIORVOSUNK LETT A GÁLON! Tatabánya újra próbálkozik

orvosirendelo-galltp-tb.JPG

A háziorvosi szolgáltatás működtetéséről a helyi önkormányzatnak kell gondoskodnia.

Tatabányán ez most több sebtől vérzik, ugyanis a háziorvosok jelentős része nagyon közel, vagy néhányan már túl is vannak a nyugdíjkorhatáron. Az utóbbi években nem igazán fordítottak gondot ennek megoldására, így a doktorok tolongása a város kapujában jelenleg elmarad. Sőt!

Ebből az egyik körzet esetén, a felnőtt 4. számú körzetben, a Gál István lakótelepen Dr. Uzonyi Erzsébet január 1-től feladta a praxisát, meg sem próbálta maga értékesíteni a praxisjogot, rögtön visszaadta az önkormányzatnak. 

Az év elejétől Dr. Lobmayer Péter Kömlődi háziorvos látja el a körzet betegeit, miközben az önkormányzat gőzerővel keresi Uzonyi doktornő utódját.

Egyelőre egy sikertelen kísérleten vannak túl a hivatalban, mert az első határidőre egyetlen orvos adta be a pályázatot, Dr. Simon József szívsebész szakorvos. Sajnos azonban a pályázata hiányos volt, és így érvénytelenné kellett a pályázatot nyilvánítani.

Jön a következő pályázat, amíg nem találnak megfelelő utódot, minden hónapban megismétlik.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1915475964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása