Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LEBUKOTT EZ A TATABÁNYAI HULLADÉK JANKÓ! Elkapta egy helyi hulladékvadász

sittet-tett-le-tb-01karikazvaelbujt.jpg

Követendő példa a bátrabbak részére, hogy rögzítsék azokat, akik a környezetünket teszik tönkre.

Sittet tett le egy tatabányai magánterületre a szemetelő, akit egy arra járó hulladékvadász tetten ért. A szemetelés nem csak, hogy csúnya dolog, hanem komoly büntetéssel is sújtható. 

A jelen esetben a környezetszennyezés mellett, a cselekmény birtokháborítás jogcímét is érinti, ugyanis mint kiderült a területhez a csávónak semmi köze, hiába próbált hazudni. A tettenéréssel kapcsolatos bejelentés a Hulladékvadász megújult rendszerébe érkezett, ami elérhető ide kattintva!

sittet-tett-le-tb-01karikazvaelbujt.jpg

A bejelentés szövege:

“Sziasztok! Tegnap hazafele menet munkából észrevettem hogy egy kisteherautó beállt teljesen a fák közé, odamentem megkérdezni mit csinál itt a sofőr. Kérdésemre úgy tett mintha nem értene magyarul, közöltem vele hogy lefotózom és megteszem a szükséges lépéseket, ekkor hirtelen már tudott magyarul. Akkor azt kezdte el mondani hogy ez a főnöke területe. Ekkor már tudtam hogy illegális szemét lerakóval találkoztam. Ez egy eladó terület Tatabánya 2800 Ipari park Szarkaláb út. A hirdető táblán csak egy telefonszám van. Könnyű beazonosítani a helyet van ott egy villamos kis épület.”

A bejelentést azóta továbbították az illetékes hatóságokhoz. Bízunk benne, hogy az eset kapcsán jó kis büntetést kap az illető.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6515475604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása