Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NOSZTALGIA A TATABÁNYAI VÁROSHÁZÁN: Schmidtet még szeretik a jelenlegi sajtósok

schmidt-kortvelyfay.jpg

Nem tudjuk mi történik a háttérben, de furcsa dolgokra lettünk figyelmesek a polgármesteri hivatal kommunikációjában: lassan már többször szerepel Schmidt Csaba az egyébként nyelvileg igen döcögős hírekben, mint mondjuk a jelenlegi polgármester.

Most éppen Schmidt Csaba előterjesztését hamarabb tette nyilvánossá a Körtvélyfáy Menyhért vezette stáb, mint ahogy a város polgárai egyáltalán a közgyűlési meghívót megismerhették volna. 

Persze tudjuk, van ilyen kényszer, hogy legyen politikailag kiegyenlített a tájékoztatás, amivel egyet is tudunk érteni, de azt már végképp nem értjük, miért kell erősíteni Schmidtet abban a téves meggyőződésében, mintha még mindig ő vezetné Tatabányát. Csak szólunk, hogy ez az “összemosás” egyáltalán nem hasznos, főleg a lakosságra nézve nem. Szerintünk egy városi kommunikációnak határozottnak és karakteresnek kell lennie, ahelyett most az látjuk, hogy olyan mennyiségű Fidesz-barát fogalmazványok jelennek meg a városi felületeken, hogy lassan már a Turul-szobor is leesik a hegyről. 

Sajnos azt kell mondanunk, nemhogy folytatták a Schmidt Csaba idejében megjelenő borzalmasan semmitmondó írások gyártását, hanem tettek rá még egy (szív)lapáttal.  Persze, ha régi városvezetés iránt éreznek nosztalgiát kommunikátoraink, ám legyen, szíve joga mindenkinek lelkiismerete szerint választani, csak akkor nem kell egy ilyen bizalmi állást elfogadni és elfoglalni. Arról nem is beszélve, hogy ez lassan már az Árpád-szobornak is feltűnik a téren.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7415474052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása